افزودن کاربر به گوگل آنالیتیکس

آیا با نحوه افزودن کاربر به گوگل آنالیتیکس مشکل دارید و نمیدانید چگونه این کار را انجام دهید؟

اگر نیاز به اشتراک گذاری اطلاعات یا دسترسی سایر کاربران دارید، گوگل آنالیتیکس یک ویژگی برای اضافه کردن کاربر جدید و کنترل دسترسی آن کاربر به اطلاعات مشخص را دارد. یعنی میتوانید تعیین کنید کاربر جدید در حساب گوگل آنالیتیکس شما به چه قسمت هایی دسترسی داشته باشد.

بخوانید: بهترین روش اضافه کردن نقشه های گوگل به وردپرس

نحوه اضافه کردن کاربر به گوگل آنالیتیکس

برای افزودن کاربر به گوگل آنالیتیکس نیاز است یک حساب Google Analytics (همچنین، شاید افزونه ای برای اتصال آن به وب سایت شما) داشته باشید.

مجوزهای حساب کاربری

ما در این آموزش نحوه تغییر بیشتر مجوزهای کاربر را به شما نشان خواهیم داد. اما باید بدانید که اولین مرحله اضافه کردن یک کاربر جدید به گوگل آنالیتیکس، مشخص کردن نقش کاربر است. همه چیز بستگی به این دارد که کاربر را از کجا اضافه کنید:

  • Accounts
  • Properties
  • Views

به عنوان مثال، افزودن یک کاربر در بخش Management section به کاربر اجازه می دهد تا ویژگی ها و نماها را مشاهده یا ویرایش کند، اما نه اکانت ها. دلیلش این است که اکانت ها در سلسله مراتب بالاتر از Properties هستند و View ها کمترین.

میزان دسترسی کاربر

 

1. بازکردن بخش مدیریت دسترسی

در گوگل آنالیتیکس از هر جایی در اکانت خود آیتم منوی Admin را در گوشه پایین سمت چپ پیدا کرده و روی آن کلیک کنید.

بخش Admin

 

بعد از وارد شدن به بخش ادمین با سه سطح دسترسی برای افرودن کاربر به گوگل آنالیتیکس روبرو میشویم:

  1. Account
  2. Property
  3. View

هر کدام یک انتخاب Access Management دارند. طبق میزان دسترسی که میخواهید برای کاربر جدید اختصاص دهید، گزینه مناسب را انتخاب کنید.

دسترسی کاربر جدید

 

2. افزودن ایمیل برای کاربر جدید گوگل آنالیتیکس

در ماژول Access Management، لیستی از همه کاربران فعلی را مشاهده خواهید کرد. روی دکمه آبی رنگ “+” در گوشه سمت راست بالا کلیک کنید.

اضافه کردن ایمیل

سپس منویی با دو گزینه نمایش داده میشود:

  1. Add Users
  2. Add User Groups

روی Add Users کلیک کنید.

انتخاب ایمیل

آدرس ایمیل کاربر خود را در قسمت Email Addresses وارد کنید. می توانید چندین ایمیل را در یک دسته اضافه کنید. کادر زیر را برای Notify New Users By Email علامت بزنید.

انتخاب نوتیفیکیشن برای ایمیل

 

3. تعیین نقش های مستقیم و محدودیت ها

در همان ماژول به پایین بروید تا بخشی به نام Direct Roles and Data Restrictions را بیابید. در زیر نقش های استاندارد، نقشی را از لیست انتخاب کنید تا به آن کاربر بدهید. گزینه هایی که وجود دارد به شرح زیر است:

Administrator: کنترل کاملی بر داشبورد، account، property، و view می دهد. باید مراقب باشید که این دسترسی را به چه کسی می دهید زیرا به همه اطلاعات دسترسی دارد.

Editor: به کاربر اجازه می دهد تا هر چیزی را در حساب خود ویرایش کند، به جز تنظیمات کاربر.

Analyst: مانند نقش بیننده، اما با قابلیت ساخت و ویرایش موارد مشترک مانند داشبورد کار می کند.

Viewer: می تواند تمام تنظیمات و اطلاعاات یک حساب را مشاهده کند، اما نمی تواند چیزی را ویرایش یا به اشتراک بگذارد.

None: یک نقش است، اما بدون هیچ گونه توانایی. شاید برای شخصی که قصد دارید در آینده اضافه کنید استفاده شود.

تعیین نقش کاربر جدید گوگل آنالیتیکس

 

4. افزودن محدودیت های داده

کمی پایین تر، بخشی برای محدودیت های داده وجود دارد. به شما امکان می دهد داده های حساس تری را از برخی کاربران پنهان کنید، مانند:

  • معیارهای هزینه
  • معیارهای درآمد

توجه: دادن نقش مدیر به شخصی به این معنی است که می تواند بیاید و محدودیت های داده خود را تغییر دهد.

محدودیت داده

 

5. اضافه کردن کاربر به آنالیتیکس

پس از اتمام نقش ها و محدودیت ها، روی دکمه Add کلیک کنید.

افزودن کاربر جدید

اگر کادر Notify New Users By Email را علامت زده بودید، هر کاربر جدید ایمیلی دریافت می‌کند که نقش جدید را توضیح می‌دهد. همراه با اطلاعاتی درباره اینکه چه کسی این نقش را اعطا کرده است و نحوه دسترسی به داشبورد.

ایمیل تایید

 

همچنین کاربر جدید گوگل آنالیتیکس را در پنل Access Management به همراه سایر کاربران دارای این نقش ها خواهید دید.

مشاهده کاربر جدید گوگل آنالیتیکس

کاربر اکنون می‌تواند به هر قسمتی که شما اجازه داده‌اید دسترسی داشته باشد.


 

چگونه به کاربران قبلی، نقش ها و مجوزهای خاصی بدهیم؟

ما دیدیم که می‌توان نقش‌ها را در طول فرآیند ایجاد کاربر تعیین کرد، اما اگر بخواهیم نقش هایشان را ویرایش کنیم باید چه کنیم؟

بخوانید: با گوگل مپ در زمان سفر کنید

مرحله 1: مشاهده جزئیات حساب کاربری

برای ویرایش نقش ها و مجوزهای یک کاربر، به Admin در Google Analytics بروید. سپس یکی از گزینه های Access Management را در قسمت Account، Property یا View انتخاب کنید.

تغییر نقش کاربران

 

این کار شما را به لیست کاربران فعلی می آورد. در سمت راست، هر کاربر یک دکمه با سه نقطه عمودی دارد. روی آن کلیک کنید تا منو نمایش داده شود. گزینه View User’s Account Details را انتخاب کنید.

لیست کاربر ها گوگل آنالیتیکس

 

مرحله 2: تنظیم نقش ها و مجوزها

نقش های مشخص شده برای یک کاربر به این صورت است:

  • The Account level
  • The Property level
  • The View level

نقش ها با سلسله مراتب سازمانی استاندارد در Google Analytics کار می کنند. بنابراین، نقشی که در سطح حساب اعطا شده است در سطوح Property و View نیز در دسترس خواهد بود. با این حال، نمی‌توانید برعکس عمل کنید، مانند اینکه یک کاربر را به عنوان Admin برای سطح Property بسازید، اما فقط یک Viewer در سطح حساب داشته باشید.

روی هر نقشی که می خواهید ویرایش کنید کلیک کنید. هر یک از آنها یک آیکون مداد دارند که می توانید روی آن کلیک کنید.

ادیت کاربر گوگل آنالیتیکس

 

فهرست نقش‌های ممکن را مرور کنید و نقشی را انتخاب کنید که برای آن کاربر و برای سطح (حساب، ویژگی و مشاهده) منطقی‌تر باشد.

همچنین می‌توانید روی بخش View Permissions کلیک کنید تا نمای کاملی از کارهایی که آن کاربر مجاز است در حساب انجام دهد را مشاهده کنید.

View Permissions

 

مرحله 3: نقش های کاربری جدید را ذخیره و مشاهده کنید.

هنگامی که آن نقش ها را ذخیره کردید، گوگل آنالیتیکس شما را به سلسله مراتب سازمانی آن کاربر بازمی گرداند. سپس آنچه را که ذخیره شده است میببینید.

به عنوان مثال، ما این کاربر را به گونه ای تنظیم کردیم که قابلیت Viewer داشته باشد، به این معنی که آنها فقط می توانند گزارش ها و تنظیمات “Read-only” را در کل حساب مشاهده کنند. اما آنها مجوزهای بالاتری برای ویرایش در سطوح Property و View دریافت می کنند.

ذخیره نقش کاربر گوگل آنالیتیکس


 

نحوه حذف کاربر از گوگل آنالیتیکس

حذف یک کاربر از گول آنالیتیکس تقریباً شبیه به اضافه کردن یک کاربر است. در گوگل آنالیتیکس، به Admin بروید، سپس Account Access Management را انتخاب کنید.

حذف کاربر گوگل آنالیتیکس

 

به سمت راست لیست کاربران نگاه کنید و دکمه سه نقطه عمودی کلیک کنید. از منوی کشویی گزینه Remove Access را انتخاب کنید.

مدیریت اکانت ها

 

این کار همه دسترسی های پیکربندی شده قبلی را برای کاربر گوگل آنالیتیکس حذف می کند. به اینصورت که آنها از حساب شما حذف می شوند و نمی توانند وارد داشبورد شما شوند. همچنین، ایمیلی برای حذف کاربران Google Analytics ارسال نمی شود تا در صورت عدم تمایل به کسی هشدار داده نشود.

 

جمع بندی

این نکته را به یاد داشته باشید که برای اینکه گوگل آنالیتیکس شما به خوبی کار کند، باید آن را به سایت خود متصل کرده باشید. این کار از طریق افزونه وردپرس گوگل آنالیتیکس صورت میگیرد.

در این مقاله نحوه افزودن کاربر، دادن نقش و دسترسی به آن و هچنین حذف کاربر را یاد گرفتیم.

 

16رای - امتیاز 4.9 ممنون از امتیازی که دادید..!

دسته بندی شده در: